rensa balkongen!

sitter här vid datan i min systers rum och ska snart gå och rensa balkongen, som är full av massor med onödiga saker. efter det ska jag väl hoppa in i duschen så att jag känner mig superfräch ;)
men nu måste jag dra och fixa balkongen som sagt , c yaa


dra iväg nu..

drar som sagt iväg nu, till Kungsängen, och gör där ? No idea!
så när jag kommer tillbaka sen så berättar jag vad jag har gjort där!
kissss

Guten tag! ( tyska ;)

god eftermiddag, eller guten tag som man säger på tyska!
läste nyss att melle äntligen har skrev något i bloggen, och hoppas hon kommer fortsätta eftersom att hennes data ändå funkar nu (?).
anyway så ska jag natha och mickan på bio idag och se på bruno (med prickar över u:et), när vet jag inte men snart tror jag. måste iallafall fixa mig nu så c yaaaaaaaaah ;)

viking line :/

jupp ni läste rätt! sitter här i båten brevid en massa barn och har det tråk! men ändå så är jag skit glad! eftersom att pappa har äntligen köpt mina efterlängtade converse,här på tax free'n! men min storlek fanns inte i vit, så jag köpte i svart. asså det är ju fett billigt här! dom här converse'n t.ex., här hemma i stockholm kostar dom 800;- och här på tax free'n kostade skorna 600! så nu känade jag ju på 200kr :) smart.
aja kommer inte på något mer att skriva om så vi syns ;)


u are forgiven baby!

läste tidigare idag att chris har bett om ursäkt i en video som nu är utlagd på youtube, och det är helt rätt av honom att göra det, han är en riktig gentleman!
   
love u long time chris!

ett tag sen(?)

aaaaalå alla, de va ett tag sen.
ja kan nt skriva i bloggen pågrund av allt som hänt..
men ja skriver nu :)
kmr inte kunna skriva tills september :)
Så .. om ni undrar hur ni kan få tag på mig så äre via telefonen ;)
ha det så bra ska jibb ;)

pyss&kraaam

/ meeeeeeeelike the kiing (;


pictures from yesterday!

här kommer några bilder från igår, enjoy!


malin fyllde på vattenflaskan som tog sin tid...

vi drack ju upp vattnet på 2sek, så jag var tvungen att fylla på igen..

vafan, malin tog kort när jag spanade in några fina
killar som satt brevid oss..
yes det var alla bilder från igår ;) nu ska jag åka till stan och shoppa, i det här fula vädret :( men har ju pappa med mig och han har väl sitt kort med sig ;)

badar!

åker och badar med malin lil sis och hennes två kompisar i nälsta nu:) malin kommer hit om 20 minuter och jag har inte ens fixat mig än! så det här få bli ett kort inlägg!
bilder kommer säkert ikväll, c ya ;)

"härmar" malin

gör som malin har gjort på sin blogg, skapar en kategori om Michael! tycker att ideèn var grym så självklart snodde jag den rakt av bara så där. I den här kategorin kommer jag skriva om bara Michael såklart ;)


We are the world - Michael jackson

GRATTIS MALIN,14 ÅR! <3

happy birthday sweetheart! alla grattar malin nu! ( http://mhenningson.blogg.se )
idag ska vi hitta på något roligt, gå på bio och se Bruno med prickar över u:et ;)
anyway nu måste ja hoppa in i duschen och sedan fixa mig!
c ya suckers (:


boring!

har så jävla tråkigt just nu! så om det är någon som vill göra något så är jag med.
anyway har läst/hört att folk undrar var jag är och så, folk som helt enkelt inte har kunnat få i konakt med mig, och det är nog för att jag helt enkelt inte har svarat när de ringer, eftersom jag inte vet hur man gör (?) har nämligen den NYASTE NOKIA 3310! och inte vet hur man svarar på den och så. jag har också inte svarat på sms eftersom att jag inte har haft orken att köpa comviq kompis, eller snarare inte velat. pallar verkligen inte hålla på och smsa hela dagarna. men nu tänker jag fanimig ringa pappsen och säga att han ska köpa ett till mig påvägen hem, och så ska jag ringa natha och fråga om hon vill göra något.
/L
Grattis Malin 14 år imorn, snart så blir du en riktig fjortis ;P

!

grönan idaaaaaaaaag :D

säger som det är ...

okej jag säger som det är eftersom de flesta, jag känner har frågat varför jag inte har bloggat på ett tag, och jag har väl sagt att internet inte har funkat, men så är det inte. jag har "tjafsat" med mina föräldrar om något allvarligt och sagt massa idiotiska saker jag inte borde gjort.. men iallfall så har jag typ fått dataförbud hela sommaren och vart tvungen att åka till vällingby och låna böcker , som jag måste läsa under sommarn-.-, fast nu sitter jag vid min data här hemma, och jag kommer väl få sitta vid datorn vissa dagar. det beror väl på vad de är på för humör .. just nu är de på bra humör ! ;)
så nu vet ni det, see yah!

rest in peace Michael Joseph Jackson, my number one idol!


cute comment :)

söt kommentar av .. (?)

Kommentarer Postat av: Anonym

haha nä fan va söt lydia.. du är bra :)

2009-07-05 @ 15:02:29

happy for u!

vad var det jag sa ? sa jag inte att du saknar henne grymt mycket och att ni säkert kommer bli vänner snart igen?..
det har varit grymt roligt att vara med dig dom här senaste dagarna/veckorna, men alla vet ju att det är malin&natha och inte lydia&natha.. det har varit roligt, men jag visste ju ändå hela tiden att jag inte var den "riktiga malin". jag såg att du var arg/ledsen och visste att du ville ha henne tillbaka, även fast du inte vågade erkänna det. men jag är glad över att ni är vänner igen..


it's u 2..

not we 2 ...


länge sen..

jaa det var väl ett tag sen jag skrev sist eftersom att jag har varit i gävle ett tag och åkte sedan till Turkiet. kom hem idag vid 10, och det känns bra att vara tillbaka! om jag ska vara ärlig så var det inte så roligt där som jag hade förväntat mig. det ändå som då kan säga var bra med Turkiet, var ju vädret! 35+ och i vattnet var det 25+, vädret här i Sverige är ju inte ens 25grader!?
aja ska ringa alla kompisarna nu och säga att jag är tillbaka!

gammal bild ..
/ bananen lydia!

RSS 2.0