LYDIA @ GÄVLE!

godkväll alla Lydia & Melle lovers!

Nathalije hära, haft en bra dag? det har jag och säkert Lydia också, hon är i Gävle nu och om någon av er vet om det ligger uppe i sverige eller nere så kan ni berätta det, eftersom jag och lydia är efterblivna och inte kunde komma på det.
anyway, varför jag ens började skriva det här inlägget var för att lydia bad mig skriva att hon inte skulle uppdatera på några dagar! tyvärr.. hon är tillbaka på fredag! och melle.. ja, undrar var hon tagit vägen?



lydia är så cooooooooooooooool! ;)

mycket bad med natha ! :D

rubriken säger väl allt igentligen. igår var jag och natha i hässelby strand och tänkte bad men så blev det inte, vi satt på en brygga resten av dagen med två grymma tjejer, Felicia och Nickan! japp hon heter Nickan med N... sedan åkte vi runt lite med dom och fick massa grejer av dom också, haha jag och natha fick varsin solbriller och örhängen, som de precis hade varit och köpt, eller köpt och köpt..
iallafall så ska jag och natha åka dit igen, och den här gången så ska JAG iallafall doppa mig till midjan, om man säger så. men nu måste jag fixa mig och packa innan natha frågar om jag är klar..
bilder från igår ( baxade av natha! )
C yaah / Lydia


fre, lör & sön.. japp tre dagar i ett inlägg!

tja! tänkte berätta lite vad jag har gjort under midsommar och i lördags.
fredag: jag och big sis åkte till kista och såg på baksmällan på bio. ( skiiit rolig film, rekomenderar den verkligen! ).
sen åkte vi vidare till big sis kompis,Gustav och sov över där med hans katt som är fett läskig!
lördag: sedan på lördan åkte vi vidar till Jordbro, där min syster bor. där städade vi och packade in det sista i flyttkartonger, ( hon flyttar idag ). sen gick vi till centrum och mötte hennes kompis Linda där, och köpte hem oss pizza. gott! efter att vi hade kommit hem och ätit våra pizzor, fortsatte vi med städningen och efter några timmars hårtarbete var vi äntligen klara och jag var redo att åka hem.
efter 40 minuters resa hem, gick jag ut och träffade natha. vi var ute i vår förra skola och gungade och hade det jävligt roligt! vid 11 kom jag hem och åt sen gick jag och la mig för att jag var så jävla trött!
söndag: idag så kanske jag och natha åka till något bad och bada! roligt roligt!
ska gå och äta frukost nu, seeya / Lydia

minnen!


minnen med er !<3
/lydia

myskväll hemma !

är hemma nu, och åkte aldrig till systern. har inte köpt ett nytt sl-kort än så tjejkvällen med syster får bli en annan gång! har verkligen ingen lust att göra något idag,när det är så här fult väder! så nu ska jag sitta hemma och kolla på film och smaska på hur mycket godis som helst!
har inget mer att skriva än puss&kram/ lydia


godmorgon!

vakna för en halvtimme sen av att big sis ringde och sa att hon är på väg hit. yeey! hon ska hämta sin kamera sen åker vi hem till henne och det en galen tjejkväll tillsammans. imorn ska jag hjälpa till att packa alla hennes möbler och sånt, eftersom att på söndag flyttar hon. allt eftersom det här så vet jag inte om jag kommer kunna ha tid för att blogga idag&imorgon. men idag ska jag blogg tills mina fingrar domnar ;)
nu ska jag gå and take something to eat
/ Lydia

:)

tjaa,det var länge sen!.. (?)
igår kom jag hem vid 11 efter att varit ute och skrikit med natha mickan milcah shirin och tilda.
ska snart ut och träffa sötisen natha också, så mer bloggning blir det sen!

jag..

natha sötnos & jag

shirin den söta!

jag och shirin! knas...
 

lite galna bilder sådär, snodda från natha
/lydia

bye!

ska fixa mig lite snabbt sådär, och sedan åker jag! vart jag åker är privat! haha feel the pain ;D
uppdatering blir det senare, puss & kram / Lydia

tillbaka!

heeeeeeeej ;D nu är jag tillbaka från Gävle, har varit riktigt nice och längtar redan tillbaka. där är allting så lungt och tyst. och saknar lilla bebisen också, stakarn har varit jätte sjuk dom dagarna vi har vart där.. men ett namn fick hon iallafall, Melat blev det, ett namn som kommer från Eritrea. anyway, dagarna vi spenderade där gjorde jag.. hmm, faktiskt ingenting förutom att chilla galet mycket !

nej men nu ska jag fixa mig och snart dra ner till mickan och gå och möta nathalie.har inte träffat mickan sens skolavslutningen så det ska bli nice och träffa henne!
gotta go / Lydia


UPS I DID IT AGAIN..

okej okej nu är det faktiskt inte mitt fel.. det är jävla com hem som har strulat så hela området där jag bor inte har kunnat ha tillgång till internet de senaste dagarna. men nu har det löst sig och vi får se hur länge det håller .. (?)
anyway, idag blir det besök hos morbror och hans tjej som har fått ett barn, i Gävle. så det ska bli roligt..
kommer nog hem sent ikväll if we don't spend the night there, så vi får se om jag kommer kunna skriva något.
har ännu inte hunnit överföra bilder från kameran till datan än, så vi får se när det blir.
har inte något mer från hjärta säga än,seeya ;D
/LYDIA


länge sen ?

shit va länge sen jag skrev.. eller så känns det iallafall. har faktiskt inte pallat, men nu är jag back on track ;)
igår var det skolavslutning också, skönt med lite sommarlov! bild på outfiten kommer senare. vaknade för en stund sen och kollade ut genom fönstret och vilket härligt väder vi har här i Stockholm ellerhur ? *nooot* hatar Sveriges väder, det suger verkligen. aja men nu ska jag gå och ta något att äta.
juste, fick en kommentar på inlägget under där det stod " typ fösta bilden elr ni lägger aldrig bilder". okej jag vet vi brukar sällan lägga in bilder och så, men jag har ju inte direkt en mobil jag kan ta kort med och så, eftersom att jag har pajat alla jag har haft, så får jag nöja mig med en Samsung, som jag har nu -.- men ska väl ta med mig kameran jag har här hemma och ta med mig den vart jag än går? så kanske det blir lite roligare att läsa bloggen då. så vad tycks ?
tog iallafall några egobilder igår, som jag snart kommer slänga in, så håll ut!
puss / lydic

home again ! ;D

tjaa sötisar! kom hem nyss efter att ha varit i stan med natha och sedan gått hem och sedan vidare till vällingby. i stan gick jag och natha runt i alla affärer man kan tänka sig, eftersom att den kvinnan aldrig kan bestämma sig! men vi kom iallfall hem med något som tur var!.. när jag väl kom hem sen var jag tvungen att åka till vällingby för att köpa lite grejer till både mig och min syrra, och så snäll pappa som jag har, skutsade han mig till vällingby =)
jaja ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mitt hår !
seeya soon ! /LYDIA

en inte så gammal bild på mig och sötaste malin!


godmorgon!

shosan! vaknade för ungefär en timma sen och är inte lika pigg som jag var igår när jag gick och la mig ..
börjar 9.10 och tänkte dra tio i med mickan, men hon dissade mig för hennes syster. tack mickan! får väl gå ensam nu..
klockan tickar,måste gå! / Lydia

pigg och glaaaaad !

shit vad jag är pigg just nu ! har varit trött nästan hela dagen men nu är jag hur pigg som hälst!
måndag imorgon,plugget som gäller, jippi! kommer äntligen träffa alla kompisarna då ! det känns som om det vore en vecka sen vi sågs. har varit en av de tråkigaste helgen någonsin och imorn är det skola:) det är ändå också en chillig dag imorn. på förmiddagen kommer vi ju bara städa och sen på eftermiddagen ska vi gå till Grimsta gräsplan och se på när lärarna möter eleverna på fotboll. roligt ?
kommer inte ha tillgång till datan så mycket imorn,( om det inte blir ett snabbt inlägg i skolan ), eftersom det är mycket som ska göras. jag sak till vällingby, köpa nya leggings & roser tror jag, sen har jag träning också, och senare på kvällen ska jag ( om jag hinner ) permanenta mitt hår. fullt upp alltså !;)
aja nu ska göra mitt egna ansiktsmask, gjort av Avodkado, och ligga i skumbad. härligt !
c yaa ;) / LYDIA


Dagens låt !

skit söt kille sjunger en låt gjord av min man !

Justin Beiber - with you

ingen bloggning för melle, inte

ajuste jag skulle ju hälsa från melle att hon inte kommer skriva på ett tag, eftersom hennes dator är fuckad ?
pussss / LYDIA

goodmorning ?

kanske lite sent för att säga godmorgon, men jag vaknade faktiskt nyss. äntligen sol ute, så att man iallfall har lust att hitta på något.. ska väl ut och träffa malin och natha. det var ju ett tag sen vi sågs. så det är väl dagens planer, ute med kompisarna! juste match var det ju igår också.. Sverige - Danmark 0-1. Sverige sög verkligen!
juste för er som älskar att spela basket, har chansen att spela mitt i Vällingby Centrum! jupp tro det eller ej, men de har gjort så att man kan spela streetbasket hela sommaren ! mån-fre 10-20 lör 10-18 sön 11-18! så passa på att gå ut och spela lite. det vet jag att jag iallafall kommer att göra på sommaren! ;)
aja ska käka lite frukost nu, skriver mera sen
/ Lydic

my feets are killing me softly

kom precis hem efter att varit i kista och vällingby med shirin och pervin. shirin ringde mig för några timmar sen, och undra om jag ville hänga med till kista och hjälpa henne hitta en outfit till skolavslutning. hon tar allt i sista minuten den idioten. nej jag skoja bara men iaf, vi hittade inget där så vi åkte vidare till vällingby där vi mötte pervin också. men shirin är så petig och envis och nöjer sig med ingeting! så vi kom hem utan något, eller kom hem och kom hem, det var bara jag som åkte hem, de andra tänkte buss luffa.. jag kan inte fatta hur shirin pallar, när vi precis har varit i kista och gått och kollat i varje affär. jag är iaf skit trött and my feets are killing me !
aja ska sitta i soffan och chilla innan Sverige spelar mot Danmark ikväll, you better see it ;)
puss & kram / LYDIC

R.I.P Emelie

idag för 3 år sen dog en tjej i min förra skola. emelie hette hon och blev bara 12år. vi gick i fyran när vår lärare plötsligt kom in i klassrummet och sa att hon hade en dålig nyhet att berätta. " det är emelie" började hon meningen.. alla i klassen blev tysta, för vi visste att hon hade varit borta från skolan i några månader. vår lärare fortsatte meningen med tårar rinnande ner för hennes kinder: " emelie finns inte längre hos oss.." sa hon.
de flästa börja gråta, men inte jag .. jag var ju ganska ny i klassen och kände därför inte emelie så mycket .. senare fick vi reda på hur hon dog också. emelie hade inga vita "blodkroppar" kvar, bara röda. jag minns den dagen som om det vore igår, jag kände inte dig så mycket emelie jag sörjer för dina nära och kära.
vila i frid Emelie <3
/ Lydia

nyvaken och trött som in i *******

som rubriken lyder är jag som sagt nyvaken och skit trött .. vaknade av att daniel ( lille brorshan ) hoppade i min säng och skrek att han har match om timma ! och självklart måste jag ta honom till hans match eftersom päron jobbar -.- men det orkar inte jag med så jag ringde daniels kompis och snackade med hans pappa om daniel kunde åka med dom, och det gick tack o lov ! så nu var jag bara tvungen att göra fukost till daniel och sen hjälpa honom med "utrustningen" och snart var han klar och redo för att åka. BP spelar han i, om det nu var intressant att veta.
jaja nog om fotboll.. hmm, juste snart är det ju skolavslutnig också ! har äntligen hittat vad jag ska ha på mig ! en lila klänning med ett svart magskärp till blir det. tyvärr har jag inga bilder jag kan visa, men ni får ju fantisera er fram ;)
aja ska gå och äta frukost nu! seeya :) / Lydia


SVAR PÅ TAL!

Johanna - vilken sport spelar du ?

svar: jag spelar basket ! 
 
fortsätt kommentera ! / L


dagens låt


kid rock - roll on

Sittin' here alone I'm lookin' back on where I've roamed
And laughing how I swore I'd win and not get burned
Left my family
Left my home
I worked my fingers to the bone
And there was not a stone I did not leave unturned
And I was havin' a good time

Roll on Roll on Roller Coaster
We're one day older and one step closer
Roll on there's mountains to climb
Roll on we're on borrowed time
Roll on Roller coaster
Roll on tonight
Roll on tonight yeah

/ L


en sjuk Lydia !

vakna för ungefär en halvtimma sen, när jag sedan kom på att jag är försenad till skolan !? wtf !
haha nej skoja bara, pallar verkligen inte gå till skolan idag .. det är ändå "enhetens dag" då sjuorna ska till "kaanabadet" ( ett strandbad ) där vi ska bada ? och grilla, i det här vädret liksom, no way att jag skulle dit efter att varit ute en hel dag ute i regnet igår och haft friidrott ! är så jvla förskyld nu också -.-
anyway,ingen träning blir det för min del idag.. så ska ta det chill hemma och titta på film hela dagen !
c ya suckers ! / LYDIA


dagens låt!

 
Beyonce knowles- litsen

Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried
To say what's on my mind
You should have known..


mickan, hjälten i mitt liv !

som rubriken lyder så är faktiskt mickan hjälten i mitt liv just nu.. undrar varför ? dels för att hon släppte in mig i hennes hus efter att varit ute regnet och haft friidrott och sen försökt komma hem kunde såklart inte det eftersom att mamma hade låst med polisnyckeln och jag har ju tappat bort all mina nycklar när jag var i gbg, och bara har hemma nyckel kvar. och  för att jag får siitta vid datorn nu! så tack ska du ha mickan !
som sagt sitter framför mickans dator medans hon ligger i sägen och ..... haha hon sover faktiskt !
aja kvällens planer var grillfest på pappas jobb, men inställdes såklart pga av Sveriges fitt väder !
men men ska väl vara lite social nu, och väcka mickan ?
seeya ;) / L.W ( lydia woldegebriel )


B A D U P D A T E !

uppps..(?) är kanske inte det rätta ordet, men om jag säger så här ; jag har inte fått ha tillgång till datan i några dagar as you probably already have seen.. varför , kan jag inte berätta but i'm back now ! ;)
iallafall sitter fastklistrad framför datan som om jag alldrig sett någon innan .. nu snackar jag med melle i lur, om hur bra hon är på fotboll och sånt. btw imorn är det frilufts&fotbollsdag med skolan imorn, yeeeees, me love ! ( not .. ) aja
ska sluta skriva nu och fortsätta snacka med melle :)
seeya don't wannabe ya ;)

 
btw vad tycker ni om vår nya header ? fin va :)


ett lag man alltid kommer ha i blodet & en man i hjärtat för vad som än händer ! ♥
F.C.BARCELONA & LIONEL ANDRÈS MESSI  ♥



    


















dags för en ny design!

tjaaa ! slutade klockan tre och skolan var långtråkig, som alla måndagar och nu sitter jag här hemma hos http://nathalije.blogg.se som ska hjälpa mig och melle med en ny designen och headern!
den vi har ny är ful och so boring.. sorry malin :/
aja sitter och väntar på natha nu som hjälper sin morsa med något, så snäll som hon är. anyway, ska dra nu och forsätta med headern ..
puss & kram / lydia


RSS 2.0