tjockisar ..

sho ;D kom precis hem efter att varit i coop med natha och malin och mumsat oss mätta på: 4 kexchoklader, 1 frukt och mandel marabou och 1 festis. fettosar, jag vet.. och det var bara jag och natha som åt , malin kom senare när det bara var 1 kexchoklad kvar .. mår fett illa nu , får väll skylla mig själv..
nu ska jag hoppa in duschen och förbereda mig inför skoldagen imorn..
bilder kommer imorn :)
/ Lydiiiaaaaa


det sämsta med sommaren ; myggbett!

shosan , kom hem för någon timma sen med absolut ingeting! de hadde slut på speglarna jag ville ha, så nu måste jag vänta tills nästa vecka.
dagens planer var ju också att jag skulle bada efter "shoppandet" i Ikea, men pallade inte. har varit på så dålig humör idag, och låtit det gå över andra .. jävla mens skit! och massor med myggbett har man såklart också fått ! det är det jag hatar med sommarn, mygbett, jävla blodsugare !
aja ska messa malin nu och fråga om hon och natha vill hitta på något roligt..
puss / LYDIA

saker ni inte visste om mig ..

* jag kan dampa närsomhelst ( och nej jag har inte ADHD )
* jag gillar någon ( inte chris brown då )
* jag har över 50 bilder på chris brown i mitt rum, som jag pussar nästan varje kväll innan jag går och lägger mig ( a )
* jag föddes 15 dagar försent
* jag har en bästabästa kompis, men umgås med andra vänner oftare
* jag har fixat ihop de flästa förhållande till mina kompisar
* jag brytit min arm när jag var bara 1 år gammal
* jag är närmare min pappa än min mamma
* jag älskar att sjunga även om de flästa inte tycker att jag är särskilt bra på det.
* jag har förändras mycket genom åren ända sens jag flyttad från Rinkeby
* jag har varit hatad av mina vänner men är nu älskad av de flästa
* jag säger vad jag tycker och tänker när jag vill, och brukar inte tänka om jag har sårar andra
* jag har ALDRIG prövat röka, och kommer ALDRIG att göra det
* jag kan va smart ibland även om de flästa ser mig som en dum blondin på insidan
* jag kan inte sova när någon ser på
* jag har tävlingsimmat i 4 år men inte längre
* jag spelar i Sveriges bästa 95 lag och har vart nordiska mästare för 2 år sen

/ Lydia


godmorgon!

godmorning ! vakna för en stund sen och har ätit en ordentlig frukost! snart ska jag åka till Ikea och köpa nya speglar till mitt rum.äntligen! senare på dan ska jag natha och malin åka och bada i maltesholm,det är ju fett varmt ute !
och massor av pics kommer det säkert bli ;)
nej nu ska jag hoppa in duchen och sedan åka.
c yaa  sucker's ;) / LYDIAAA

nervööös !

kom hem för en stund sen och ska snart ut och träffa malin.
loggade precis in på msn också där jag sen läste på den där rutan som kommer upp om nyheter och sånt att Rihanna ska vittna mot Chrs i domstol idag. är fett nervös, han kanske får sitta inne i 9år!?
ska dra nu puss och kram / Lydiaa


åker snart

har precis duschat och ska snart åka till enköping. vet inte riktigt när nästa inlägg kommer bli, får se när vi kommer hem.
puss å kram / LYDIC


enköping here I come ! ;)

vaknade precis av de underbara kvittrande fåglarna.. känner att sommaren äntligen är på väg och är skit glad.
orkade inte riktigt skriva igår kväll efter matchem och det så tänkte berätta lite vad jag gjorde..
kollade på min brorsas match där de vann 7-0. sen rullade jag vidare hem där jag kollade lite på "berg flyttar in", när jag sen kom på att jag skulle messa malin när jag hade kommit hem. så jag gjorde det. och en stund senare möttes vi vid björnbodaskolan, och gick runt och snackade lite.. sen vid 11 tiden var jag tvungen att gå hem, eftersom att jag idag skulle åka vid åtta på morgonen till enköping till mina kusiner, men ingen pallade vakna, så vi kommer att åka lite senare på dan.
aja nu ska jag hoppa in duschen.
peace / Lydiaaaaa


happy me !

vill bara skrika ut nu, är så himla glaaaaaad, på gott humör helt enkelt.. det är fredag, solen steker och livet leker! haha. snart eller typ vid halv 7 så ska jag åka iväg med familjen till brorsans match i vixsjö. lite tråkigt att gå på på en fredag men jag har faktiskt lovat honom det, och jag håller vad jag lovar, oftast iallafall! är väl hemma vid 8-9 tiden då, och vet inte riktigt men ska kanske gå och träffa malin och natha, hwo knows ?
juste har fått en ny kusin idag också ! min morbror har fått en dotter. egentligen, varför säger man har fått en dotter/son ? man har ju gjort barnet! haha tänk hur det skulle låta om man t.ex. sa "min morbror har gjortt ett barn" haha va roligt det låter! haha nej nu ska jag sluta säga massa tokiga saker och fixa mig.
 Se hela bilden
/LYDIAAAAA


trött som faan !

kom hem för en timme sen kanske och är helt slut! har sprungit 5km med skolan idag, med min stukade fot, and guess what?! jag trampade snett med foten, på min stukade fot! så nu har jag skiiiit ont, stakars mig! nu tycker ni säkert att jag är dum ihuvudet för att jag överhuvudtaget sprang, well det tycker jag med. men jag liksom gjorde det för att... vet inte faktiskt varför jg gjorde det, kanske för att jag inte vill vara kvar själv i grimsta med några nior och hålla koll på andras väskor och sånt? men men nu ska jag iallafall käka lite eftersom att i min fitt skola så måste man ta korv en i taget! och sedan gå och ställa sig i led igen, där redan minst 100 andra elever står. och så snäll syster som jag har så har hon gjort lunch till mig, hmm udrar va det blir ;P
c ya / Lydia


japp jag lever...

´sho alla, sitter hemma med systrarna Eden och feven. jag och eden sitter och garvar medans feven försöker hålla sig, eftersom hon har opererats nyligen och inte får skratta så mycket för att hon får då. vill bara visa att jag lever, men nu ska jag vara lite social. så puss & kram
/ lydiaaaa


NATHALIE SKRIVER!

YOOOOO ALLA BITCHES! NATHALIJE HÄRA, HUR MÅR NI FOLKET?.. VARFÖR KOMMENTERAR NI ALDRIG LYDIA & MELLES BLOGG FÖR?.. VILL NI ATT DOM SKA SLUTA BLOGGA ELLER?..
NEJ JUSTE, BÖRJA KOMMENTERA DÅRA FÖR I HELVETES NAMN! WALLA PÅ KORANEN MELLE KOMMER SLÅ ER!

NEJ NU SKA JAG OCH BANANEN LYDIA FORTSÄTTA MED VÅRAT BEN.. HA DET BÄST ALLA SÖTA FLODHÄSTUNGAR..
& GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!!..
PUSSEN / HTTP://NATHALIJE.BLOGG.SE!

latmask

sho alla , kom tillbaka i söndags vid 11 tiden och var skit trött så jag gick och la mig direkt.. sen har jag bara inte pallat skriva något de senaste dagarna, latmask !
jaja nu sitter jag i skolan med natha och väntar på att livet ska börja. avslutar med att slänga in dagens låt.



Destiny's Child - Girl
/ LYDIAAAAA


BLOOOOOOOOOOOOOGG PAAAAAAAAAUS ;D

hejdå alla svennar, blattar , emosar, fjortisar, djur, mat elr vad ni fkng är haah ja taar en liten blogg paus tills lydia är tbx från gbg

/


bye Stockholm hello Göteborg!

som rubriken lyder, hejdå Stockholm hej Göteborg! det här blir det sista inlägget för mig här i Stockholm! kommer självklart skriva när jag kommer tillbaka, men imorn kl 9.14 åker X 2000 som jag och mitt lag kommer åka i ! ska försöka skriva nångång på hotellet, men jag lovar inget ! nej nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn! kommer sakna vissa, och ni vet ju vilka ni är ! ;)
pusssssssss !/ Lydiaaaa


Basketball is something that will always be a part of my heart!<3


trött tröttare tröttast!

fyfan vad jag är trött just nu! har precis packat klart .. i wish ! the laundering som mamsen tvättade åt mig, är faktiskt forftfarande blöta ? får fortsätta med packningen imorn kväll. iallafall så ska jag gå och lägga mig nu och sova i flera timmar eftersom att jag har sovmorgon imorn ! yeey, brukar inte ha sovmorgonar , bara håltimmar, så det ska bli skönt !
sweet dreams / Lydic
L is in Likeable ;)


inlägg i skolan :)

sho sötisar ! är i skolan nu och har hål timme i svengelska.. vete fan vad jag ska göra eftersom att melle är hemma för att .. ? vet inte riktigt varför, menmen jag får väl sitta här och ha det roligt för mig själv!
efter skolan är det läxhjälp och sen träning som gäller. efter träningen ska jag nog packa resväskan eftersom att jag inte kommer att hinna göra det imorn då jag också har träning plus att jag ska till stan och byta mina converse med syster.
vet inte också om jag kommer ha tid för bloggandet nu också, eftersom att det är fullt upp och att jag åker ju till göteborg på onsdagen, som jag nog har skrivit ofta ;) kommer heller inte orka skriva något när jag är i hotellet. för där ska man ju relaxa ( stavning ? ) och sitta i jacuzzin och softa .. haha mern vi får se ;)
nej nu ska jag .. hmm, vet faktiskt inte vad jag ska göra, men eftersom att jag inte har något mer att skriva så säger jag puss & seeya later ;)

/ Lydia


alå

tja allihhoppa :)
just nu sitter ja & lyssnar på min man som sjunger ( alexander Rybak <3 ) han är så söööööööööööööt :)
haha tur att norge vann det här året :) dom var verkligen bra ;)
aja ska sova snart eller inte sova men sitta lite :)
herå

/ M




hittade gamla bilder :)



lillasyster & jag <3


jag & gamze hjärtat<3


fräch och fin ! ;)

sho alla bloggläsare! sitter framför datorn med inte riktig en sån här: .. men en liknande. låg i badet i cirka 2 timmar och gjorde sen inpackning i håret som gör håret mjukare. så nu känner jag mig fräch och fin! ;)
åkte aldrig upp till vällingby idag.. pallade inte, så jag satt hemma och hade det tråk! menmen imorn är det skola och en dag närmare gbg ! fan vad jag längtar. har inte ens börjat packa än, och kommer nog inte göra det förnst på tisdag kväll, eftersom att jag har träning både på måndag och tisdag. och på tisdag ska jag hinna åka upp till stan med big sis och byta min converse, som jag redan har ångrat att jag köpte .. typiskt mig.
har inte riktigt något mer att skriva, just nu.. blir väll ett "godnatt" inlägg senare.
puss / LYDIA
 


good morning!

sho alla sömntutor ! sovit gott ? det har iallafall jag och mickan. eftersom att jag var ensam hela kvällen igår, för att alla hade gått på ett bröllop, så ringde jag mickan och fråga om hon ville sova hos mig. efter två minuter kanske så sprang mickan upp till mig och vi hade det väll det skoj ett tag innan vi hade startat ett litet bråk mellan några, som jag nog inte ska ta upp här.. men iallafall så vaknade vi för nån timma sen och har precis ätit frukost. 
planer för idag ? japp, tänkte åka upp till vällingby och köpa lite grejer som jag behöver innan jag åker till göteborg på onsdag. så om någon vill hänga med upp så är det bara att ringa till luren vetja ;)
jaja ska vara lite social nu, och ge lillebrorsan the computer.
puss / Lydia

en dag i stan

sho, kom hem för en timme sen kanske, från en heldag på stan med milcah och natha. eller natha gick hem lite tidigare för att hon skulle städa eller något. iallafall hade jag och milcah roligt, eller haha vet inte riktigt om milcah hade det eftersom halva dan gick ut på att vi letade efter mina convers, men vi hittade aldrig dom, såklart (!) aja kom iallafall hem med några andra convers, svarta och låga , en t-shirt och 2 linnen. och precis när jag och milcah skulle hem så såg jag min drömprins ! han gick bakom oss med hans kompis och gissa om jag inte höll på dö fan! så det vi pratade om när jag och milcah var på väg hem var om honom. fan, kom precis på att han slutar i vår skola snart och börjar på gymnasium ! faaaan.. men som tur är, så bor vi ju grannar, så jag kommer ju se honom ofta ! :D
jaja ska hoppa in i duschen nu puss
lydia

<3

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIS LYDIA WOLDEGEBREIL <3 :D


asena & sabina <3

ETT STORT TACK TILL ER <3

jag svär på allt, tack för alla gånger ni ställt upp för mig när jag mått dåligt.
Ja älskar er skit mycket, alla våra dumma/sköna tider tsm har vart BÄST :) <3
ni betyder skit mycket, ni är änglar, ni är allt en människa behöver älskar er så jäkla mycke <3
Asena Baysal & Sabina Zahirovic <3

/ eran melike <3

   


14 år och fjortiiiis.... ( noooooot )

grattis till lilla mig som fyller år idag ! :D
undra vad jag fick ? från mamma : 500 kr konsertbiljett och smycken.
det var bara hon som var hemma så jag fick presenterna av henne imorse. men av pappa får jag ikväll och är nästan säker på att jag får pengar så att jag kan köpa mina efterlängtade convers. och så kommer jag få 1000kr men det är ju till göteborg det ;)
nej men nu ska jag .... skaffa mig ett liv ? haha puss på er !
/ Lydia


tillbaka

okej är tillbaka nu från vällingby. fick tillbaka mina pengar från skorna jag reklamerade, och nu är jag 200 kr rikare ;) plus att på fredag så kommer jag få typ 1000 kr av pappsen och convers skor ! yeeey :D av mamma kommer jag nog få en ipod.. igen! och den varade i ca ett halv år!
och natha om du läser det här så säger jag bara sorry fan, asså min lur är död och jag hittar inte min laddare.. seems like we don't gonna seen today :( puss sötnos <3
jaja ska hoppa in i duschen nu skriver mer senare /Lydic


vällingby here we come !

sho bloggen, kom hem från skolan för ett tag sen och ska nu åka iväg till vällingby med big sis för en liten shopping runda ;D ska reklamera mina skor som jag köpte för nästan två veckor sen som redan har gått sönder. inte bra inte bra .. vet inte vad det är med mig igentligen. asså jag tar alltid sönder skor jag köpt/köper inom 2 veckor. måste ändra på mig fan. jaja ska inte sitta och babla mer, ska dra nu och kommer väl hem sent idag, ska möta upp natha i vällingby vid 6 sen också sen ska vi till malins träning. wellwell får se när jag kommer tillbaka.
seeya / Lydic

dagens låååt !

oj glömde slänga in dagens också ! ;)

/lydic

rubrik ?

back från träningen nu. det gick bra, hade vår nya tränare som är skiiit sträng, men rättvis ;) jaja det gick iallafall bra och var roligt. kollade lite snabbt på desperate housewives, men det gick inte och höra eftersom alla i huset snackar om allt mellan himmel och jord, höhö och alla våra andra tvn funkar tydligen inte.. jävla kom hem !
det har varit en chill dag i skolan idag. började skolan med engelska och jag hade redovisning som jag satt och gjorde på datorn hela kvällen igår, men det gick iallafall bra. sen hade vi so där vi gör en pjäs som ska handla om mobbning, och eftersom vår so lärare har opererats så hade vi en vikarie. min grupps pjäs är ju fan bääääst ! haha jag och natha mobbar gabbe och natha spelar blatte. kan det bli bättre ? haha skulle inte tro det bre ;D
sen hade vi lunch okej mat, sen så hade vi ute gympa, roligt för fösrta gången ! sen hade bajs matte och sen no i typ 40 minuter sen fick sluta av vår snälla no lärare.
jaha let's talk about the plans for the weekend !
på fredag är det ju my bbday så då är det väl paaaaarty med kompisarna! på lördag åker jag till gävle med hela tjocka familjen och morbror för att hälsa på morbrors girlfriend. och kommer förmodligen spend the night there och kommer på söndag. sen måste jag ta fram kläder som jag ska ha med mig till gbg och tvätta kläderna ( och ja jag kan faktiskt slänga in kläder i maskinerna, trycka på knappar och starta den ). hinner verkligen inte packa resväskan på måndan eller tisdagen för då har jag träningar. menmen nu ska jag lyssna på allt skit snack som big sis har att säga;) haha det är så vi gör det i min familj, snakcar skit om allt och alla, höhö. sen ska jag ringa mickan också som jag skulle gjort för ett tag sen.
puss och kram / Lydiiiic


några bilder på min syster, förutom den första lägst ut till höger. det är hennes kompis :)


bråttom !

sho alla! det var länge sen. ska skriva ett snabbt inlägg nu innan jag springer till bussen. har nämligen träning, så det ska bli skönt. har inte tränat på nästan en vecka, och igår pallade jag inte gå. menmen måste dra, bussen åker 09, alltså om 9 min ooops måste skynda !
seeya / lydic
 
my love! <3333

nathalie och malin läääääs !

sho alla, det var ett tag sen jag skrev något, och har faktiskt en god anlednig för det! igår var jag ju i midsommarkransen hela dagen från klockan 8 på morgonen, och kom hem halv 10. orkade inte skriva när jag hade kommit hem efter en lång dag som arbetare. men nu skriver jag ju! höhö. planer för idag ? vet faktiskt inte, kan inte svara på sms längre, har inte pengar på luren och min comviq har gått ut !
så jag hoppas att nathalie,malin och alla andra där ute läser detta ! så vill ni något, så får ni faktiskt ringa ! och ni andra som inte har mitt nr.. feel the pain ;) 

Alain clark - Father and friend så jäkla bra låt !
/ Lydic

.

alå folket, just nu sitter ja och har tråkigt, tråkigt&tråkigt. Ja väntar på min mamma & lilla syster som är i arlanda.
Min lillasyster har vart i turkiet i alanya.
omg ja vill oxå åka .. det regnar ju här hela tiden ? :s ..
haha glömde skriva om igår & i torsdags;

Torsdags; haha ja vaknar vid 11 loggar in i msn, sen de kommer ju ett ljud när man skriver så att man ska kunna höra att någon har gjort de, haha aa som sagt så logga jag in ... efter 2 sek BOMBAR kubra, asena & mimi mig sen man ser att någon utav dem vill grilla. Sen kom vi överräns att vi ska grilla, asena, sara & alma åkte t tensta för att köpa kötttfärs för att den dumma turken kubra skulle göra köfte -.-
hah aa & ja fixa vattenpipa, sen gick vi o gick vi hittade inget ställe att sitta på men till slut gjorde vi det.
sen tände vi grillen & mixa trixa vattenpipan HAHAH DET KALLAR JAG FÖR CHILL (;
de kmr bilder längst ner (:

Fredag; ja fredags var också en chillig dag men inte lika chillig som i torsdags.
haha igår så kom kubra t mig & vi snacka om nanmsdagar (a)
haha kubra håller på säga att ja har namnsdag på måndag för de står märta & hon kallar mig för både ärta o märta -.-  hahah medans hon säger de så säger ja att t***n har namnsdag hahahah aaa vi höll på så minst i enhalv timme ( typiskt oss )  haha efter va vi ute elr vi hämta lili sen efter hämta vi mimi sen mötte vi asena & sara :) 
sen tagga typ ja & sara t tensta men inte tillsammans, ja åkte dit m moppe & sara åkte m tåg :) 
sen resten av dan va ja i tensta :) 

Bilderna från grillen 
 
    

bild 1 ; haha på mig & pipan :)
bild 2 ; halva familjen :) <3
bild 3 ; haha alltid vi :)
bild 4;  kubras " berömda " köfte -.-
bild 5;  ahah mimi när hon fixa korven skit söt <3

dålig uppdatering

sho alla underbara läsare !
hinner inte skriva ett så långt inlägg nu eftersom jag ska upp 5 imorn !
anyway, ska berättat lite om dagen. vakna, gick till skolan, hade 3 lektioner sen åkte hem till natha och fixa oss, sen drog vi till hässelby och träffade några kompisar. sen vid 7 tiden gick jag till min bror fotbolls match och kollade på den. devann med 3-0. allafall, sen så åkte jag hem och har precis hoppat ut ur duschen och ska strax gå och lägga mig, får se hur det går, har skit svårt för att somna så här tidigt fan !
slänger in en video som jag såg i skolan idag, grymt rolig !
/ Lydic

längtar !..

på lördag är det alla Lions finaler, där flickor 95 i Akropol ( alltså mitt lag ) kommer ordna. vi kommer t.ex sälja korv , prata i speakern ( asså typ säga den som gör mål och sånt ) , ta tid i seket och torka golv. och eftersom det är vi som kommer att ordna allt detta, så måste vi vara där innan alla, dvs klockan 8 på morgonen och vara där till 8 på kvällen ! och stället där finalerna kommer att hålla hus, ligger i Midsommarkransen, flera mil ifrån där jag bor ju ! menmen, det hela lönar sig, vi får 3100kr som går direkt till lagkassan som vi kommer att använda när vi åker till göteborg ! yeeey !
appropå göteborg, så är det bara 13 dagar kvar ! yeey !
och på fredag nästa vecka så är det ju my B-day ! så glöm inte att gratta mig ;)
jaja enough about that.
/ Lydic


hemstudiedag!

yeey, idag är det hemstudiedag i vår enhet !
har inte börjat plugga än, så ska nog sätta igång och göra det om jag vill gå ut ikväll !
har inte så mycket att skriva just nu, så skriver väl senare X)
love / Lydic

jahapp, va ska vi ha för rubrik idag då ? hmm..

okej sitter här vid datan, och äntligen funkar internet ! den har hållt på och fuckat upp sig hela tiden..
jaja va händer ikväll då ? ska ut och suupa ! haha nej skoja bara.. skulle aldrig dricka , höhö. nej men imorn är det plugg som gäller , hemma ! har studiedag, så vi är lediga från skolan !.. men inte från läxorna ( fan ! )  ska nog plugga med mickan, vi får se.. senare på dagen ska jag väl träffa nathalie, ellernåt.
nej men nu ska ja kolla på ett av mina favorit pogram ; the parkers !
äälskaaaaaar komedi !
"the parkers" , "mad tv" , "vänner" "joey" "lo cash" är väl dom komedinpogramen jag brukar kolla på.
"americas next top model" följer jag också, me love !
så nu tycker jag att vi alla tar och säger ; god bless the comedy pograms !
om 2 minuter börjar The Parkers, som jag rekomederar att se ! på ztv kl 11 varje vardag typ.
and now i have to go, so seeya suckers !  
/ Lydic


grattiiiiiis !:D

vad är det för en dag, jo det är en vanlig dag, nej det är ABSOLUT ingen vanlig dag, för det är min älskade Christopher Maurice Browns födelsedag hurra hurra hurra ! grattis älskliiiiiing ( även fast du aldrig kommer besöka den här bloggen och kommer ändå inte förstå ett piss ). 1989 den 5 maj i tappahannock, Virginia, föddes världens finaste & underbaraste kille i hela världen, chris brown, SÅKLART !
/ chris största fan !

bilder på chris som jag har i mitt rum ( det där är bara några av dom ! )

några bilder under månaden (a)

haha som sakt har ja glömt att lägga in några bilder så här får ni se dem nu :)












 

haha jag har lagt som rörigt men ändå :D 

/ M

tillbaka

okej nu är jag tillbaka igen.
åkte till vällingby med malin och chillade lite där, sen drog vi till mickan och kollade på One Tree Hill. efter det rullade vi vidare till mig och satt på balkongen och kastade ner pengar till grannen. haha vi slösade på pengarna men det var faktiskt roligt ändå, för varje gång vi kastade så hamnade de på gräset eller under något, men fjärde gången gillt så hamnade den på marken. haha jag vet, vår humor är keff, men såna är vi.
sen skulle malin hem och äta så jag följde med henne till bussen, och om någon timma eller nåt ska vi ut igen och träffa natha som är tillbaka från sin farsa.
bilder kommer säkert senare, och video från igår när jag och malin dansade.
ska väl göra middag för mig själv, för som det ser ut just nu så kommer ingen hem förnst senare ikväll, så vi får väl hoppas på att jag inte bränner upp hela huset nu.
lite creepy faktiskt, hela huset för sig själv, höhö.
write more later..
seeya don't wanna be ya / Lydic

ny header !

wohoooooooo ! äntligen en ny header , tack sötaste malin ! den blev ju fett fin, eller ?
den andra va så tråkig och eftersom nathalije är så seg på göra en ny, så gjorde malin en. ( sry natha )
ska hoppa in i duschen nu sen ut och träffa malin, vet inte än vad vi ska göra men vi hittar väl på något.
puss & kram / Lydic Maurice Brown

gårdagen !

jaha nu är jag äntligen pigg nog för att skriva lite.
igår så åkte jag och malin i täby för att kolla på mickans match som började runt tolv, så vi började åka från vällingby vid 9 typ.
det tog ett tag innan vi hittade fram dit, för vi hade tydligen åkt förbi med bussen ( dumma som vi är ). och när vi äntligen kom fram till täby skulle vi hitta till hallen där dom spelade, men såklart så gick det inte så bra. det tog en halvtimma innan vi hittade dit,och då hade matchen precis avslutat ! så vi bestämmde oss för att åka in till centrum för att shoppa lite, and next thing u now, we was in the city ! höhö, det var skit stort där och det var fett svårt att hitta till alla affärer.
efter allt shoppande sprang vi nästan in till donken, och stod i led i gudvethurlänge. och när det var vår tur och vi hade beställt och så, och malin betalade me en femhundring, så sa kärringen i kassan att dom hade ont om växel så vi var tvungna attt springa till nån affär och växla, och sedan tillbaka i led på donken. sen var det äntligen vår tur, IGEN och som tack för att vi hade gått och växlat pengarna fick vi varsin gratis glass. haha så den elake kärringen, visade sig var en snäll, höhö. sen åkte vi till hallen igen, och kollade på mickans andra match, dom vann med 3-1, bra spelat mickan !
höhö sen åkte vi hem och fan va skönt det var att vara hemma igen !
vet inte direkt vad som händer idag, kanske vara med kompisarna.
men nu har jag inget mer att skriva så jag slänger in lite bilder från i helgen.
 
bild från i torsdags, jag ( drogad jag vet ) natha becka och malin !

jag och natha på flumhumör , på väg till becka

jag och malin <3 ice cream !

kramkalas i min varma jacka !

valborg ! ... not as we had expected :(

sho alla, haft en bra morgon ? det har ja inte ! har inte sovit så mycket inatt efter en lång kall kväll i hässelby ip där brasan var. det var inte direkt som jag natha och malin hade planerat valborg, men det fick duga .. vi träffade också några killar där som vi var med typ hela kvällen, och vi ska nog träffa dom idag också , efter att nathalie har vaknat , och det kommmer nog ta en tid..
men nu ska jag hoppa in i duschen äta lite frukost och vänta på att natha ska slå en pling !
och bilder från igår kommer lite senare ( har fortf inte en lur som ja kan ta kort med, så ska väl ta några bilder från natha malin och becka )
seeya / Lydic


NEEEEEEEEEJ!!!!!!!

ja som sakt så alla vet är alla mina kontakter borta !
om ni ska smsa mig så messa med ert namn på slutet puss & hej

/ M



RSS 2.0